hodnocení blogu pro MisS. T3rinQa

28. prosince 2008 v 10:42 | T3R!K |  HODNOTÍM BLOGY
hodnocení blogu pro MisS. T3rinQa blog TADY

první dojem 5-5 první dojem je sqvělý všechno tam k sobě ladí
desing: 5-5 desing je sqvělý jsou vánoce a k tomu záhlaví to sedí
záhlaví: 5-5 sněhulák a zasněžené stromy jsou bezva je zima ( někde to trřeba tak nevypadá)
články+obrázky: 4-5 no moc obrázků sem tam moc nevyděla spíš tich článků
starání: 5-5 no každý den si na blog dáváš věci a nedáváš tam třeba jeden článek za rok takže bezva
shrnutí: 5-5 o blog se dostatečně staráš děláš různé soutěže a hodnotíš ostatním blog atd.....¨



29- 30 hodnocení je uplně bezva gratuluju
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 MisS.T3rinQa MisS.T3rinQa | Web | 28. prosince 2008 v 10:53 | Reagovat

jé díky moc♥ jestli chceš taky ohodnotit tak napiš do rubriky hodnocení blogů-chceš ohodnotit blog?abych v tom měla přehleed a ještě jednou děkuju :p ale to moje hodnocení bude asi až zítra:)

2 MisS.T3rinQa MisS.T3rinQa | Web | 28. prosince 2008 v 10:54 | Reagovat

jo a promiň že ted nespřátelím myslím si že už mám moc SB ale máš určo strašně hezkej blog ale kdybych si nějaký SB smázla nebo by pozastavilo tak ti určo napíšu :) ale na  tvůj blog budu chodit i když nejsi moje SB:)

3 Lucycat  tvoje  SB ktore ťa ma mocinky rado♥♥ Lucycat tvoje SB ktore ťa ma mocinky rado♥♥ | Web | 28. prosince 2008 v 11:25 | Reagovat

Bud dobre sb a hlasni za mňa tu http://monikafrankeova.blog.cz/0812/5-kolo-sonb .  Som tam ako Lucycat. Dik a pa.

4 MrS.T€r€$[Q]@  - your SBé ♥ MrS.T€r€$[Q]@ - your SBé ♥ | Web | 28. prosince 2008 v 11:45 | Reagovat

Aojíík...Tak obcháázíím =) Bohužel už nemám moc času tak musím letěět =[ No nic..Zatím ;)

5 anetka-hoperka tvoje Sb ktere te ma rado anetka-hoperka tvoje Sb ktere te ma rado | Web | 28. prosince 2008 v 12:30 | Reagovat

uz si te pridavam a jdu ti udelat diplomek za spratelko .-) pááá za chvili si ho prid vyzvednout

6 MisS.T3rinQa MisS.T3rinQa | Web | 28. prosince 2008 v 13:28 | Reagovat

ahojyk kdybys náhodou měla náladu...mám new dess:) tak mi ho můžeš taky ohodnotit...:) ale jen kdyby se ti chtělo :)

7 laskonka a mudrovka laskonka a mudrovka | Web | 28. prosince 2008 v 14:39 | Reagovat

ohodnot nam blog

8 Sweet °Lu(S)!nQ@ °twOe bestOwní sBínQo ktéré tě má rádO *mUcK* Sweet °Lu(S)!nQ@ °twOe bestOwní sBínQo ktéré tě má rádO *mUcK* | Web | 28. prosince 2008 v 15:07 | Reagovat

♥___♥____♥___♥__I L♥ve SB !!__♥____♥____♥___♥____♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Díky za tvou návštěvu doufám že se ti tadyQ líbilo a příjdeš zas.
_*&*_[M]^^ // © *TheMyBloog.blog.cz*" alt="^^ [M]_*&*_[M]^^ // © *TheMyBloog.blog.cz*"]